24. Sep 2020.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Biračka mjesta na području Varaždinske županije

Biračka mjesta na području Varaždinske županije

E-mail Ispis PDF

O G L A S
o biračkim mjestima na području Varaždinske županije

Biračka mjesta  za područje Varaždinske županije utvrdilo je Županijsko izborno povjerenstvo Varaždinske županije sa sjedištem  u Varaždinu , na temelju odredbe članka 32 i 33. Zakona o izboru članova u Europski parlament iz Republike Hrvatske („Narodne novine"  br. 92/10 i  23/13), na prijedlog općinskih i gradskih izbornih povjerenstava.

Rješenja  o određivanju biračkih mjesta na području Varaždinske županije, za područje  Grada, odnosno Općine  možete preuzeti (ovdje)

OBAVIJEST BIRAČIMA U VEZI PROMJENA NA BIRALIŠTIMA

U OPĆINI VINICA

Birači s prebivalištem u naselju Gornje Ladanje, koji su do sada glasovali u prostorijama Vatrogasnog doma, sada će glasovati na biračkom mjestu broj 2. u prostoriji Područne škole, u   Gornjem Ladanju,  Školska  bb.

U GRADU LEPOGLAVI

Birači  na biračkom mjestu br. 17.  u Zlogonju, na kojem glasuju birači naselja Zlogonje, na ovim izborima glasovat će  u kući Josipa Čeliga, Zlogonje br. 140, a ne  u kući  Kristijana Jurenca, Zlogonje 135.

U GRADU VARAŽDINKIM  TOPLICAMA

Birači   s prebivalištem u naselju Lovrentovec   glasuju  na biračkom mjestu broj 13.  u kući Vjekoslava Filipovića, Lovrentovec 37., a  ne u kući Antuna Filipovića, Lovrentovec 14

U GRADU VARAŽDINU

1. Birači koji su do sada glasovali  u  prostorijama  Vatrogasnog doma, Trenkova 44 na dva birališta, sada će glasovati na istoj adresi,   na jednom biralištu.
Sada je to biračko mjesto br. 2. na kojem glasuju birači s prebivalištem u:  Branka Vodnika, Frana Kurelca 1-9 (neparni), Frana Kurelca 2-8 (parni), Ivana Kukuljevića 17-49 (neparni), Ivana Kukuljevića 16-50 (parni), Ognjena Price 1-17 (neparni), Ognjena Price 2-22 (parni), Petra Preradovića, Tijesna, Trenkova, Trg bana Jelačića, Vatrogasna ulica, Viktora Cara Emina, Vladimira Nazora.

2. Birači koji su do sada  glasovali u prostorijama II. Mjesnog odbora, Kolodvorska 3 na dva biračka mjesta, sada će glasovati na istoj adresi, na jednom biralištu.
Sada je to biračko mjesto br. 4. na kojem glasuju birači s prebivalištem u: Adolfa Wisserta, Anina, Frana Supila 0-16A (parni), Ivana Milčetića, Ivana Pergošića, Ive Mikaca, Kolodvorska, Mirka Bogovića, Otokara Keršovanija, Tita Brezovačkog.

3. Birači  s dosadašnjom  adresom Tina Ujevića  od broja 1 do 9 (svi brojevi) te brojevi 11. 13. i 15, tj. do ulice K. Filića, a sa sadašnjom adresom  Tina Ujevića 2-8 (parni) i Tina Ujevića 1-15 D (neparni)   glasuju  na biračkom mjestu br. 9, na  istoj adresi, u prostorijama III Mjesnog odbora, ali na biralištu 1, a ne na biralištu  2, kao do sada.

4. Birači  Ulice hrvatskih branitelja, koji su do sada glasovali   u prostorijama Kirurgije, u dvorani za sastanke u podrumu (sjeverni ulaz nove zgrade Kirurgije) na biralištu 2, sada glasuju na biračkom mjestu br. 21, na  istoj adresi, ali  na biralištu  1, također u prostorijama Kirurgije, ali u čekaonici kod   specijalističkih ambulanti (sjeverni ulaz nove zgrade Kirurgije ).

5. Birači  s prebivalištem u ulici Perice Bjeličića, Josipa Kraša, Katarine Patačić, , Vinka Međerala, Ivana trnskog, te birači  s dosadašnjom  adresom  Tina Ujevića brojevi 10, 12, 14 i od broja 16 do kraja, a sa sadašnjom adresom  Tina Ujevića 17 -55 (neparni) i Tina Ujevića 10-56 (parni)  glasuju  na biračkom mjestu br. 24. na istoj adresi, u prostorijama VI Osnovne škole, Dimitrija Demetra 13, ali na biralištu  2, a ne  na biralištu 1,  kao do sada.

6. Birači s prebivalištem u  Bosanskoj i ulici Eugena Kumičića, koji su do sada glasovali  u prostorijama V. Mjesnog odbora, A. Štera 24,  na biralištu 1,  glasuju na  istoj adresi, na biračkom mjestu  br. 27. ,  ali na biralištu  2, a ne na biralištu 1, kao do sada.

7. Dosadašnje biračko mjesto u prostorijama Dječjeg vrtića u Gortanovoj 19, umjesto jednog biračkog mjesto sada će imati dva i to biračko  mjesto br 30. i 31. na kojima  će glasovati birači po ovom rasporedu:

Na biračkom mjestu broj 30 glasovat će birači s prebivalištem u:  Dragutina Domjanića, Fortunata Pintarića, Franje Račkog, Ive Vojnovića, Leopolda Ebnera, Petra P. Njegoša, Radnička, Vatroslava Jagića, Vinička, Vladimira Gortana.

Na biračkom mjestu broj 31 glasovat će birači s prebivalištem u: Antuna Augustinčića, Baranjska, Bilogorska, Božene Plazzeriano, Gustava Krkleca, Hallerova aleja 9-41 (neparni), Hallerova aleja 10-42 (parni), Krapinska, Krste Hegedušića, Nova, Pakračka, Petrinjska, Svibovečka, Trnovečka, Žumberačka.

8. Birači iz Međimurske ulice, koji su do sada glasovali na biračkom mjestu u prostorijama Dječjeg vrtića, u Koprivničkoj 5, na biralištu 1, glasuju na istoj adresi, na biračkom mjestu broj 34, ali na biralištu 2.

9. Birači s područja Općine Petrijanec koji će glasovati na biračkom mjestu br.6, umjesto u prostorijama Mjesnog odbora Zelendvor glasovat će u poslovnoj prostoriji tvrtke Zelendvor d.d., G. Bombelles 2., sukladno donesenom Rješenju o izmjeni Rješenja o određivanju biračkih mjesta na području Općine Petrijanec. RJEŠENJE