06. Feb 2023.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Osnovne škola

Međužupanijska natjecanja osnovnih škola

Mladež Crvenog križa

E-mail Ispis PDF
Ekipa mladeži Crvenog križa Osnovne škole I.K. Sakcinskog Ivanec  osvojila je treće mjesto  na međužupanijskom natjecanju ekipa iz Varaždinske, Međimurske i Krapinsko - zagorske županije. Mentorica im je bila Jospia Krtanjek.

Nogomet

E-mail Ispis PDF
Nogometna ekipa učenika OŠ "Franje Serta" iz Bednje osvojila je 1.mjesto u poluzavršnom natjecanju državnog prvenstva RH, skupine "Sjever" koje je održano 29.ožujka u Maloj Subotici. Pod mentorstvom Juraja Krtanjeka, ekipa je bila u sastavu:  Alen Hlevnjak, Robert Grabar, Mario Hlevnjak, David Galinec, Dario Jurić, Stjepan Pocak, Robert Murić i David Husnjak.

Glazba

E-mail Ispis PDF
U regionalnom dijelu 49. hrvatskog natjecanja učenika i studenata glazbe i plesa za osnovne škole koji je trajao od 2. do 13. ožujka, učenici varaždinske Glazbene škole osvojili su  1 prvu, 4 druge nagrade i 1 priznanje. U svojoj je kategoriji u klaviru najbolji bio Mihael Plantak. Sve rezultate pogledajte ovdje.

Vjeronaučna olimpijada

E-mail Ispis PDF
Na međužupanijskom natjecanju iz vjeronauka čiji je domaćin bio Katehetski ured Varaždinske biskupije, najbolja je bila ekipa OŠ "Braća Radić" iz Koprivnice, dok je najbolja ekipa sa županijskog natjecanja - ekipa OŠ Novi Marof u sastavu Mateo Čamić, Ivana Bukal, Jakov Topolovec i Veronika Brlek , zauzela 2. mjesto u konkurenciji  10 ekipa. Cijelu rang listu pogledajte ovdje.