06. Feb 2023.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Srednje škole

Međužupanijska natjecanja srednjih škola

Mladež Crvenog križa

E-mail Ispis PDF
Mladež Crvenog križa Srednje škole Ivanec osvojila je prvo mjesto na međužupanijskom natjecanju ekipa iz Varaždinske, Međimurske i Krapinsko - zagorske županije. Mentorica im je bila Jasminka Vujasinović.

Nogometaši Gospodarske idu na državno

E-mail Ispis PDF
image001U poluzavršnici državnog prvenstva školskih sportskih klubova srednjih škola u malom nogometu skupine Sjever ekipa školskog sportskog kluba Gospodarske škole Varaždin osvojila je 1. mjesto! Natjecanje je održano u Čakovcu 7. travnja, a sudjelovali su prvaci Međimurske, Koprivničko- križevačke, Virovitičko-podravske i Varaždinske županije. Ekipa Gospodarske je pobijedila ekipu domaćina rezultatom 5:2 te u finalu ekipu iz Koprivnice rezultatom 3:0 i  tako izborila pravo nastupa u završnici  državnog prvenstva ŠŠD-a SS Republike Hrvatske koje će se održati u Splitsko- dalmatinskoj županiji od 10. do 12. svibnja. Voditelj malonogometne ekipe je Milivoj Kobal,prof., a nastupili su u slijedećem sastavu : D. Šafarić, D. Vuković, I. Kučko, V. Pušić, J. Grgec, D. Pokos, Z. Drožđek, M.Kovačić, D. Novak i M. Ivanek.

Komercijalist

E-mail Ispis PDF
Tročlana ekipa maturantica Gospodarske škole Varaždin osvojila je 3. mjesto na međužupanijskom strukovnom natjecanju u kategoriji komercijalist. Ekipi u sastavu  Jelena Kukret, Maja Đurđek i Janja Ivančan mentorica je bila Sandra Kuča. Cijelu rang listu pogledajte ovdje.

Gastronomija

E-mail Ispis PDF
Budući kuhari, konobari i turistički djelatnici iz varaždinske Gospodarske škole visoko su se plasirali u grupnom natjecanju Gastro. Tako su druga mjesta osvojili Franjo Copak u kategoriji hladni izložak i Mario Horvat u kategoriji posluživanja menua. Treća su mjesta osvojile Dajana Bregović u kategoriji recepcija i  Lucija Martinez u kategoriji agencije.  Mentori su im bili Nevenka Bosilj, Mladen Vitez i  Vesna Zver.

Knjigovodstvo s bilanciranjem

E-mail Ispis PDF
Na međužupanijskom strukovnom natjecanju učenici Gospodarske škole  Varaždin postigli su dobre rezultate i u kategoriji knjigovodstvo s bilanciranjem. Najbolja je bila Irena Jambrečić, a ostale rezultate pogledajte ovdje.

Poslovna tajnica

E-mail Ispis PDF

Jelena Hrkač, učenica varaždinske Gospodarske škole, bila je najbolja na međužupanijskom natjecanju u kategoriji poslovnih tajnica. U istoj su kategoriji učenice Gospodarske škole - Maja Filipašić i Mateja Kuzminski osvojile 2. odnosno 3. mjesto. Mentorica im je svima bila Jasminka Kelemen.Sve rezultate pogledajte ovdje.

Mladi poduzetnik

E-mail Ispis PDF

Anita Bručić Matic, Slavica Kolarek i Irena Jambrošić iz varaždinske Gospodarske škole pobjednice su međužupanijskog natjecanja  "Mladi poduzetnik" čiji je domaćin bila Srednja škola Ivanec.  Na natjecanju je sudjelovalo 6 ekipa iz Varaždinske i Krapinsko - zagorske županije. Cijelu rang listu pogledajte ovdje.

Strojarstvo i promet

E-mail Ispis PDF
Čak 28 učenika varaždinske  Strojarske i prometne škole sudjelovalo je na strukovnim međužupanijskim natjecanjima s područja strojarstva i prometa. Najbolji u svojim kategorijama bili su Filip Pižeta - tehničar cestovnog prometa ,  Aleksandra Kos - špeditersko-agencijski tehničar i  Kristian Radoš, u kategoriji vozača. Sve rezultate pogledajte ovdje.

Odbojka

E-mail Ispis PDF
U poluzavršnom  regionalnom natjecanju  sjever u odbojci  srednjoškolskih sportskih klubova , mlade odbojkašice varaždinske Prve gimnazije izborile su prvo mjesto. Ekipa u sastavu Vjera Pranjić, Tamara Novak, Ana Šerdoner, Anja Brlek,Ana Marija Krizman, Veronika Ercek,Ana Mijatović, Petra Koljnrekaj, Elena Hajdinjak, Tena Oreški,Ela Ptiček i Lana Bosilj, bila je najbolja u konkurenciji srednjoškolskih ekipa iz Čakovca, Križevaca i Slatine. Na istom natjecanju ekipa muška odbojkaška ekipa Prve gimnazije zauzela je posljednje, 4. mjesto.  Vedran Vrbanec, Filip Martinčević,Marko Crkvenčić, Viktor Ožeg, Dejan Komes, Fran Zorman, Ivan Novko, Mislav Ptiček, Neven Stipčić, Hrvoje Pizek, Luka Peti i Vedran Jakopović natjecali su se s ekipama iz Čakovca, Koprivnice i Slatine. Oba su natjecanja održana u Čakovcu. Cijelu rang listu pogledajte ovdje.

Logika

E-mail Ispis PDF
Juraj Orehovec iz varaždinske Prve gimnazije najbolje je logički razmišljao i pobijedio na međužupanijskom natjecanju iz logike koje je održano u Prvoj gimnaziji Varaždin. Na natjecanju su sudjelovala 44 srednjoškolca iz 7 srednjih škola Varaždinske, Međimurske, Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije. Sve rezultate pogledajte ovdje.

Stranica 1 od 2

  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »