29. Nov 2022.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Novosti Iz gradova i općina

Novosti iz gradova i općina

Župan obišao radove na uređenju Muzeja planinarstva Ivanec

E-mail Ispis PDF

3010-muzejplaninarstva-1Nakon obilaska Srednje škole Ivanec, župan Predrag Štromar i gradonačelnik Milorad Batinić su u pratnji suradnika razgledali lokaciju na kojoj se uređuje Muzej planinarstva Ivanec.

Više...

Župan i zamjenik posjetili Srednju školu Ivanec

E-mail Ispis PDF

3010-ssivanec-1Kako bi obišli učionice i radionice za Instalatere kućnih instalacija, župan Varaždinske županije Predrag Štromar i njegov zamjenik Alen Kišić, kao i gradonačelnik Grada Ivanca, a ujedno i potpredsjednik Hrvatskog sabora Milorad Batinić posjetili su Srednju školu Ivanec. Pridružili su im se i zamjenik gradonačelnika Grada Ivanca Čedomir Bračko i pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije mr.sc. Miroslav Huđek.

Više...

Županu predana peticija za postavljanje usporivača prometa

E-mail Ispis PDF

291014 Inicijativa HNS ApatijaČlanovi HNS-a Podružnice Ludbreg, Ogranak Apatija posjetili su župana Varaždinske županije Predraga Štromara te mu tom prilikom predali peticiju za postavljanje usporivača prometa-svjetlosne signalizacije na ŽC 2079 u Apatiji kod crkvice.

Više...

Obilježeni Dani kruha u Trnovcu

E-mail Ispis PDF

2710-vrtic-zeko-1U Dječjem vrtiću Zeko u Trnovcu mališani su učili kako napraviti Varaždinski klipić te su na taj način svečano obilježili i Dane kruha.

Više...

Župan otvorio novu knjižnicu Osnovne škole Trnovec

E-mail Ispis PDF

2410-knjiznicatrnovec-1Novu knjižnicu Osnovne škole Trnovec danas je u povodu 85. obljetnice postojanja škole otvorio župan Varaždinske županije Predrag Štromar uz prisustvo načelnika Općine Trnovec Bartolovečki Zvonka Šameca, predsjednika Općinskog vijeća Maria Sačića, ravnateljice škole Radmile Sačić te učitelja i učenika. Radovi su započeli 14. srpnja ove godine, a posao je odradilo poduzeće Mipcro d.o.o. iz Ivanca, koje je dalo najpovoljniju ponudu.

Više...

Otvoren novouređeni Društveni dom u Šemovcu

E-mail Ispis PDF

171014-semovec-1Zamjenik ministra gospodarstva Alen Leverić u nazočnosti župana Varaždinske županije Predraga Štromara i domaćina načelnika općine Trnovec Bartolovečki Zvonka Šameca, otvorio je u petak novouređeni Društveni dom u Šemovcu za koji je, kroz program energetske učinkovitosti, Ministarstvo dalo potporu u iznosu od 200 tisuća kuna.

Više...

Otvorena nova stomatološka ordinacija u Podrutama

E-mail Ispis PDF

1310-podrute-1Za korisnike stomatoloških usluga iz Podruta i okolice, te susjednih naselja iz Krapinsko-zagorske županije, danas je otvorena nova stomatološka ordinacija Doma zdravlja Varaždinske županije u Podrutama 26, koja će raditi u istom vremenu kao i ambulanta obiteljske medicine, a pacijente će liječiti Tomislav Benjak, dr.med.dent..

Više...

Zamjenik župana na Čiselskoj nedeli i 3. Sajmu v Maruševcu

E-mail Ispis PDF

0510-ciselska-1U organizaciji Kuburaške udruge Maruševec, održan je 3. Sajam v Maruševcu i proslavljen blagdan Čiselske nedele. Otvorenju Sajma v Maruševcu, uz mnoštvo posjetitelja, nazočio je i zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić.

Više...

Otvorene 44. Varaždinske barokne večeri

E-mail Ispis PDF

1909-barokne-1Koncertom Accademie Bizantine iz Ravenne, varaždinskog zbora Chorus Angelicus i solistice-sopranistice Rodice Vice i Ane Lice, te mezzosopranistice Delphine Galou u prepunoj varaždinskoj Katedrali otvorene su 44. Varaždinske barokne večeri.

Više...

Zamjenik župana obišao radove na području Općine Vidovec

E-mail Ispis PDF

190914-obilazak-krkanec-4U pratnji ravnatelja Županijske uprave za ceste Tomislava Osonjačkog i zamjenice načelnika Općine Vidovec Dubravke Rog zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić obišao je završene radove na proširenju ceste i rješavanju odvodnje te izgradnje nogostupa u naselju Krkanec u Općini Vidovec.

Više...

Stranica 1 od 49

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »