06. Feb 2023.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Novosti Iz županije

Iz županije

Najavljen Dan prevencije karcinoma u Varaždinskoj županiji

E-mail Ispis PDF

0711-karcinomi-1Besplatnim edukativnim predavanjima za građane, u Varaždinskoj županiji će se 13. studenog ove godine održati Dan prevencije karcinoma.

Više...

Zamjenik župana uručio Zlatnu kunu najboljim gospodarstvenicima

E-mail Ispis PDF

0611-gvhfk-1Gospodarsko vijeće Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Varaždin, na sjednici krajem rujna ove godine odlučilo je dodijeliti priznanja uspješnim gospodarstvenicima u 2013. godini s područja Varaždinske županije.

Više...

Održano predavanje o pravu na pristup informacijama

E-mail Ispis PDF

0611-tribina-1U organizaciji Koordinacije za ljudska prava i Antikorupcijskog povjerenstva Varaždinske županije u Županijskoj je palači održana javna tribina na temu: "Pravo na pristup informacijama – provedba i praksa''.

Više...

Održana treća sjednica Vijeća za prevenciju

E-mail Ispis PDF

0411-prevencija-1Danas je u Županijskoj palači održana treća sjednica Vijeća za prevenciju Varaždinske županije, na koju su bili prisutni i predstavnici lokalnih vijeća za prevenciju općina i gradova Županije, kao i načelnici policijskih postaja.

Više...

Delegacija Varaždinske županije u Poljskoj

E-mail Ispis PDF

0411-poljska-1Delegacija Varaždinske županije na čelu sa županom Predragom Štromarom i njegovim zamjenikom Alanom Košićem boravi u Poljskoj gdje završavaju dogovore oko pojedinosti s već postojećim investitorima, ali isto tako dogovaraju nove investicije s zainteresiranim tvrtkama.

Više...

Uoči Svih svetih položeni vijenci i zapaljene svijeće

E-mail Ispis PDF

311014 polaganje vijenaca1Povodom blagdana Svi sveti na Varaždinskom su groblju položeni vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve preminule građane Varaždinske županije. Izaslanstvo Varaždinske županije, u kojem su bili predsjednica Županijske skupštine Dubravka Biberdžić, zamjenik župana Alan Košić i županijski vijećnik Zlatan Mošmondor, tako su kod središnjeg križa izrazili počast i pijetet svim preminulim građanima Varaždinske županije.

Više...

Zahvala vatrogascima za pomoć u Slavoniji

E-mail Ispis PDF

301014 vatrogasci1U sklopu četvrte sjednice Zapovjedništva Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, u Olimpijskoj dvorani vatrogasnog doma u Varaždinu, zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić podijelio je zahvalnice vatrogascima koji su sudjelovali u obrani od poplava u Slavoniji sredinom ove godine.

Više...

Započela nova školska godina u Centrima izvrsnosti Varaždinske županije

E-mail Ispis PDF

2510-centri-1Za najizvrsnije osnovnoškolce i srednjoškolce započeli su s radom Centri izvrsnosti Varaždinske županije. Devet Centara izvrsnosti pohađati će 790 učenika koje će educirati 113 mentora, a ovogodišnjoj svečanosti otvorenja u sportskoj dvorani Gospodarske škole nazočili su predsjednica Županijske skupštine Varaždinske županije  Dubravka Biberdžić, zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić te pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije mr.sc. Miroslav Huđek.

Više...

Zamjenik župana otvorio Sajam Sivka 2014.

E-mail Ispis PDF

2410-sivka-1Zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić danas je u sportskoj dvorani „Graberje“ otvorio 2. međunarodni sajam pčelarstva, pčelarske industrije i pčelarskog turizma „Sivka 2014., koji se održava od 24. do 26. listopada pod zajedničkom organizacijom varaždinskog Pčelarskog društva, Varaždinske županije i Grada Varaždina.

Više...

Županiji nagrada za inicijativu godine na području sigurnosti u lokalnoj zajednici

E-mail Ispis PDF

2310-opatija-nagrada-1Pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH dr.sc. Ive Josipovića u Opatiji se od 22. do 24. listopada održavaju Hrvatski dani sigurnosti – 8. Konferencija hrvatskih menadžera sigurnosti na kojoj će vodeći domaći i strani stručnjaci iz područja javne, privatne, korporativne i urbane sigurnosti bi razmijeniti i objediniti svoja iskustva.

Više...

Savjet za sigurnost prometa na cestama održao sjednicu

E-mail Ispis PDF

2110-promet-1Članovi Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije održali su 4. Sjednicu na kojoj su razmotrili plan zimske službe održavanja cesta Varaždinske županije te su zaključili kako su izvršene sve pripreme i da su osigurana sva materijalna i financijska sredstva.

Više...

Stranica 1 od 252

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »