29. Nov 2022.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Novosti Iz županije Delegacija Varaždinske županije u Poljskoj

Delegacija Varaždinske županije u Poljskoj

E-mail Ispis PDF

0411-poljska-1
0411 Poljska 2
0411 Poljska 3
Delegacija Varaždinske županije na čelu sa županom Predragom Štromarom i njegovim zamjenikom Alanom Košićem boravi u Poljskoj gdje završavaju dogovore oko pojedinosti s već postojećim investitorima, ali isto tako dogovaraju nove investicije s zainteresiranim tvrtkama.

Važno je istaknuti kako će direktorica Poslovnih zona Štefica Španić i privremena  pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Jelena Zrinski Berger prezentirati zainteresiranima mogućnosti ulaganja u Varaždinsku  županiju. U timu je i pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Mario Sačić koji će investitorima pojasniti način brzog izdavanja građevinskih dozvola, što je jedan od važnih argumenata za dovođenje novih investicija.

-Cilj u Poljskoj je tamošnjim investitorima predstaviti mogućnosti i potencijale ulaganja u Varaždinsku županiju, ali i konkretnim dogovorima što skorije te potencijale i mogućnosti „pretvoriti „ u stvarne investicije i otvaranje novih radnih mjesta za naše sugrađane – najavio je uoči puta župan Štromar.