29. Nov 2022.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Novosti Novosti iz škola Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

E-mail Ispis PDF

1410-dani-kruha-1
1410-dani-kruha-2
1410-dani-kruha-3
Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u OŠ grofa Janka Draškovića Klenovnik svečano su obilježeni 10. listopada 2014. Sudjelovanje učeničke zadruge „Licitarsko srce“ ove godine je bilo humanitarnog karaktera. Zadrugari su se uključili u projekt Županije „DJECA I VITA ZA BOLESNOG PRIJATELJA“

Zaklada je osnovana s ciljem pružanja pomoći djeci oboljeloj od malignih i drugih teških bolesti, kao i njihovim roditeljima. Također, Zaklada podupire i opremanje dječjih igrališta te unapređenje, promicanje i ostvarenje interesa djece na području Varaždinske  županije.

Mladi zadrugari su uz pomoć učiteljica odlučili organizirati humanitarnu akciju i time olakšati i uljepšati život djeci kojoj je to potrebno. Sakupljali su dobrovoljne novčane priloge posjetitelja, a u znak zahvalnosti posjetitelje su darovali poklonima medenjacima i mafinima ukrašenim buketićima lavande koje su oni sami sa svojim voditeljicama ispekli i lijepo upakirali. Prikupljeni iznos od 1.200,00 kn uplatit ćemo na račun Zaklade.

Zahvaljujemo svima koji su prepoznali i svojim prilozima doprinijeli da ova akcija humanitarnog i odgojnog značaja uspije.

                                                                                                                             Karmelka Car