13. Jul 2020.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Novosti Projekt „Odaberi svoju školu“ uspješan i u Lepoglavi

Projekt „Odaberi svoju školu“ uspješan i u Lepoglavi

E-mail Ispis PDF

0803-kampanjalepoglava-1
0803-kampanjalepoglava-2
0803-kampanjalepoglava-3
0803-kampanjalepoglava-4
0803-kampanjalepoglava-5
0803-kampanjalepoglava-6
0803-kampanjalepoglava-7
0803-kampanjalepoglava-8
0803-kampanjalepoglava-9
Projekt „Odaberi svoju školu“ uspješan i u Lepoglavi Lepoglava, 8. ožujka 2013. – Peta po redu prezentacija srednjih škola Varaždinske županije u sklopu kampanje „Odaberi svoju školu“ održana je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ante Starčević u Lepoglavi pred stotinjak učenika završnih razreda osnovnih škola iz Kamenice, Višnjice, Bednje i Lepoglave te njihovih roditelja.

Uz predstavnike 17 javnih i privatnih škola s područja županije, prezentaciji su nazočili i zamjenik župana Varaždinske županije Milan Pavleković, gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić, njegov zamjenik Alojz Gredelj, kao i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Varaždin i Obrtničke komore Varaždinske županije.

Prije samih prezentacija škola, okupljenima su se obratili gradonačelnik Marijan Škvarić te zamjenik župana Milan Pavleković kazavši kako Varaždinska županija projekt Odaberi svoju školu provodi već šestu godinu zaredom da bi učenicima i njihovim roditeljima olakšali najbitniju odluku, što će postati u životu.

Varaždinska županija nastoji mladima osigurati kvalitetne uvjete za školovanje, prvenstveno izgradnjom novih objekata, besplatnim prijevozom, a treba spomenuti i pet novih programa gimnazija koje će ovdje biti predstavljene, istaknuo je Pavleković te poželio svim učenicima što bolji uspjeh u školi kako bi se mogli upisati u željenu srednju školu. Nakon prezentacija, učenici završnih razreda potražili su dodatne informacije o upisima i programima od predstavnika škola.

Kampanja Odaberi svoju školu nastavlja se u ponedjeljak, 11. ožujka u Osnovnoj školi Ivan Kukuljević Sakcinski u Ivancu, s početkom u 18 sati.