29. Nov 2022.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Odaberi svoju školu

Odaberi svoju školu

Uspjeh mladih tehničara Varaždinske županije

E-mail Ispis PDF

logo 1 web maliMladi tehničari Varaždinske županije ostvarili su odlične rezultate na 56. državnom natjecanju koje je od 2. do 4. travnja održano u Primoštenu. Osvojili su tri prva, dva druga, četiri treća mjesta i pet četvrtih mjesta. Čak 19 njih od 21 koliko ih je sudjelovalo iz Varaždinske županije plasiralo se unutar deset mjesta. Ovakve odlične rezultate naši mladi tehničari ostvaruju unatrag dvadesetak godina.

Više...

Ministar Jovanović pohvalio kampanju "Odaberi svoju školu"

E-mail Ispis PDF

2403-kampanjaivanec-1Predstavljanjem obrazovnih programa srednjih škola, Varaždinska županija je u Osnovnoj školi Ivana Kukuljevića Sakcinskog Ivanec pred četiristotinjak učenika i roditelja s područja Ivanca, Radovana, Klenovnika i Donje Voće nastavila s kampanjom „Odaberi svoju školu“. 

Više...

Ministar Jovanović u kampanji „Odaberi svoju školu“ u Ivancu

E-mail Ispis PDF

2103-kampanja-1Jedinstvena kampanja u Republici Hrvatskoj „Odaberi svoju školu“ koju provodi Varaždinska županija, okupila je u svojoj prvoj polovici preko 600 učenika s područja Ludbrega, Novog Marofa, Varaždinskih Toplica, Brezničkog Huma i Lepoglave.

Više...

Izvrsna posjećenost kampanje Odaberi svoju školu u Novom Marofu

E-mail Ispis PDF

1803-kampanjamarof-1Novi Marof, 18. ožujka 2014. godine – Druga po redu prezentacija srednjih škola Varaždinske županije u sklopu ovogodišnje kampanje „Odaberi svoju školu“ održana je u sportskoj dvorani Osnovne škole Novi Marof pred tristotinjak učenika završnih razreda osnovnih škola iz Beletinca, Ljubeščice, Podruta i Novog Marofa te njihovih roditelja.

Više...

Započela sedma po redu kampanja Odaberi svoju školu

E-mail Ispis PDF

1703-kampanjaludbreg-1Kampanja "Odaberi svoju školu", koju Varaždinska županija organizira već sedmu godinu zaredom, započela je u ponedjeljak, 17. ožujka, predstavljanjem svih srednjoškolskih ustanova s područja Varaždinske županije i partnera, u ludbreškoj školsko-športskoj dvorani. 

Više...

Po sedmi puta kreće kampanja ''Odaberi svoju školu''

E-mail Ispis PDF

2102-kolegij-1U Županijskoj palači danas je na kolegiju ravnatelja srednjih škola najavljena sedma po redu kampanja „Odaberi svoju školu" koju Varaždinska županija provodi zajedno s partnerima Hrvatskom gospodarskom komorom - Županijskom komorom Varaždin, Obrtničkom komorom Varaždinske županije, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje - Područnom službom Varaždin i Varaždinskom televizijom.

Više...

Veliki broj osmaša iz Varaždina na predstavljanju srednjih škola

E-mail Ispis PDF

1503-GIMNAZIJA-1Druga gimnazija Varaždin u petak, 15. ožujka bila je domaćinom posljednjeg u nizu predstavljanja nastavnih programa srednjoškolskih ustanova s područja Varaždinske županije. Petstotinjak učenika završnih razreda iz sedam varaždinskih osnovnih škola imalo je priliku prikupiti sve potrebne informacije vezane uz nastavak svog školovanja, ali i o mogućnostima zapošljavanja nakon što maturiraju.

Više...

Izniman odaziv na kampanju „Odaberi svoju školu“ u Vidovcu

E-mail Ispis PDF

1303-vidovec-kampanja-1Učenici završnih razreda osnovnih škola iz Vidovca, Tužnog i Maruševca u srijedu su sudjelovali na predstavljanju  srednjoškolskih ustanova s područja Varaždinske županije. U sportskoj dvorani Osnovne škole Vidovec okupilo se više od tri stotine budućih srednjoškolaca i njihovih roditelja, kako bi iz prve ruke saznali sve o načinim upisa i nastavnim programa 17 javnih i privatnih srednjih škola, koliko djeluje na području Varaždinske županije.

Više...

Osnovna škola Petrijanec domaćin kampanji „Odaberi svoju školu“

E-mail Ispis PDF

1203-petrijanec-1U okviru kampanje „Odaberi svoju školu“ u utorak su se učenicima završnih razreda osnovnih škola iz Petrijanca, Cestice, Vinice i Sračinca predstavile srednje škole s područja Varaždinske županije. Oko tristo pedeset okupljenih učenika i njihovih roditelja na jednom je mjestu moglo prikupiti sve važne informacije oko nastavnih programa, uvjeta upisa i kvota, kao i mogućnostima  kasnijeg zaposlenja.

Više...

Projekt „Odaberi svoju školu“ uspješan i u Lepoglavi

E-mail Ispis PDF

0803-kampanjalepoglava-1Projekt „Odaberi svoju školu“ uspješan i u Lepoglavi Lepoglava, 8. ožujka 2013. – Peta po redu prezentacija srednjih škola Varaždinske županije u sklopu kampanje „Odaberi svoju školu“ održana je u sportskoj dvorani Osnovne škole Ante Starčević u Lepoglavi pred stotinjak učenika završnih razreda osnovnih škola iz Kamenice, Višnjice, Bednje i Lepoglave te njihovih roditelja.

Više...

Stranica 1 od 4

  • «
  •  Početak 
  •  « 
  •  1 
  •  2 
  •  3 
  •  4 
  •  » 
  •  Kraj 
  • »