01. Jun 2020.

Zadnja izmjena01:05:42 PM GMT

Nalazite se ovdje: Kako nas podržati?

Kako nas podržati?

E-mail Ispis PDF

U radu nas možete poduprijeti:

  • donacijama
  • kao  član podupiratelj
  • prilozima domaćih i  stranih fizičkih i pravnih osoba

Svi mi zajedno svojim doprinosom možemo olakšati i uljepšati život djeci koja jesu budućnost i svjetlost koja nam pokazuje i uvijek iznova potvrđuje kako su u životu bitne male stvari te da je sreća u svakome od nas, samo ju je bitno prepoznati i živjeti. Pokažimo zato kako srca Varaždinske županije kucaju jednako snažno, a pogotovo kad je riječ o djeci kojoj je naša pomoć najpotrebnija i koji će svaki takav potez nagraditi velikim toplim smiješkom.

Budite dobročinitelj!
Vjerujemo u dobrotu i humanost te se nadamo da ćete se priključiti velikoj obitelji dobročinitelja djece Zaklade. Pozivamo Vas stoga da pomognete rad Zaklade donacijom na račun Vaba d.d. banke Varaždin broj 2489004-1131206233, IBAN.HR 7524890041131206233.

Zaklada može prikupljati i jednokratne potpore podupiratelja u novcu ili stvarima (pokretnine ili nekretnine) o čemu se sklapa, po potrebi, ugovor o darovanju ili izdaje pisana potvrda – zahvalnica.

Postanite podupiratelj!
Zakladi možete pristupiti i kao članovi podupiratelji, bilo kao fizička ili pravna osoba, koje prihvati Upravni odbor, a koji potpisom pristupnice preuzimaju prava i obveze utvrđene Odlukom o osnivanju Zaklade, Statutom Zaklade te njenim drugim aktima. Članovi podupiratelji su osobe koje se obvežu da će godišnje doprinositi i uplatiti u korist Zaklade i to pravne osobe najmanje 1.000,00 kuna, a fizičke osobe s najmanje 500,00 kuna. Zaklada svakom podupiratelju, nakon uplate, daje prigodnu zahvalnicu.

Saznajte više u Pravilniku o kriterijima i postupku dodjele potpora iz sredstava Zaklade za pomoć djeci VITA.